Againity

Meistä

Me teemme matalalaatuisesta lämmöstäsi sähköä  

Lämmöstä sähköksi

Againity hyödyntää matalalämpötilaisen lämmön ja muuttaa sen sähköksi nk. ORC-prosessin (Organic Rankine Cycle) kautta. Kehittämämme patenttia odottavan turbiinin ansiosta järjestelmä voi hyödyntää lämpöä (nesteenä tai kaasuna) jopa 90 asteeseen saakka – ja siltikin saavuttaa lyhyen takaisinmaksuajan tuottamalla alimmillaan 50 kW sähköä.


Lämmönlähde

Lämmönlähteenä voi käyttää kaikkea lämpölaitoksen/puhdistamon/kaatopaikan kuumavesikattilasta teollisuusprosessien hukkalämpöön. Me autamme sinua mielellämme teknisten järjestelyjen ja taloudellisten laskelmien kanssa.


Helppo asennus

Järjestelmä toimitetaan kokonaisena ja asennetaan yksinkertaisella kytkennällä lämmönlähteeseen ja sähköverkkoon. Järjestelmä on täysin automatisoitu, ja TCP/IP-liitäntä mahdollistaa sujuvan etävalvonnan ja -ohjauksen. Vankka järjestelmä koostuu korkealaatuisista osista, joilla on pitkä käyttöikä minimaalisella huoltotarpeella.


Turbiinien koot

Againityn eri ORC-mallit mahdollistavat 50–2500 kW sähköntuotannon. Järjestelmät rakentuvat moduuleista, joten ne ovat helposti yhdistettävissä, minkä ansiosta niiden enimmäisteho on rajoittamaton. Lisätietoa malleistamme löydät ylhäältä valikon kohdasta ”Tuotteet”.

Ottakaa rohkeasti meihin yhteyttä, niin voimme keskustella toimintanne mahdollisuuksista!