Againity söker konstruktör

Againity söker konstruktör

Vill du jobba med det senaste inom grön elproduktion?

 

Againity söker en erfaren konstruktör.

 

Againity

Againity är ett snabbväxande bolag som utvecklar innovativa system för förnybar elproduktion både i Sverige och globalt på de marknader där det som bäst behövs. Vi har tagit fram en ångturbin (ORC-turbin) som kan omvandla lågvärdig värme till el. Värmekällan kan vara allt från spillvärme till biobränsle eller hushållsavfall i ett värmeverk. Vi är nu inne i ett expansivt skede där vi behöver stärka vårt befintliga team på sju medarbetare med en erfaren konstruktör.

 

Tjänsten

Att ansvara för framtagning av ritningsunderlag och konstruktion av ORC-utrustning tillsammans med våra duktiga prestandaberäknare. Vi arbetar helt integrerat med Autodesk-produkter och gör all vår konstruktion i 3D. Du är en del av teamet som designar våra anläggningar och som bidrar till att vi kan följa vår målsättning att bli världsledande inom området att göra el från lågvärdig värme. Du ansvarar för att det finns rätt underlag för produktion av utrustning samt att den uppfyller kraven för CE-märkning, krav på tryckbärande utrustning samt att systemen fungerar i kundernas processmiljö. En del av arbetet kommer även att ske i samarbete med våra kunder och underleverantörer samt innefatta montage ute hos kund.

 

Tjänsteort är Norrköping och tillträde så snart som möjligt. Hör gärna av dig på mail eller telefon för ett samtal om hur du kan bli en del i vårt team.

 

Kontakt

David Frykerås, VD

+46 704 25 37 66

info@againity.com

www.againity.com